Bejelentés


Süni Foglalkoztató Műhely Ahol az élmény, gyerekjáték


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Üdvözlöm!

Piros-Szikora Ildikó vagyok. Szeretettel köszöntöm honlapomon! Régi vágyam vált ezzel a honlappal valóra. Olyan szolgáltatásokat ajánlhatok az Ön figyelmébe, amelyek ugyan széles palettán mozognak, de az én szívemhez mégis a legközelebb állnak.

Évek óta foglalkoztat a gondolat, hogyan tudnék olyan tevékenységbe fogni, amely során gyerekekkel foglalkozhatok. Pedagógus végzettségem folytán (magyar - gyorsírás-gépírás szak) ez nem is meglepő. Aztán 1 évvel ezelőtt adódott a lehetőség, hogy egyetemi képzésben inkluzív tanár végzettséget szerezzek. Sajátos nevelési igényű és hátrányos helyzetű gyerekek fejlesztése, felzárkóztatása, s egyáltalán a velük való bánásmód elsajátítása volt ennek a képzésnek a feladata.

Ezzel meg is pecsételődött az az elhatározás, hogy olyan gyerekek mozgás- és készségfejlesztésével szeretnék foglalkozni, akik valamilyen beilleszkedési, magatartási, viselkedési problémával küzdenek. Az általam alkalmazott mozgásformák kiválóan alkalmasak tanulási zavarok megelőzésére is, koncentráció javítására is. Ehhez kapcsolódnak azok a tevékenységek, amelyek szintén megnyitják a gyerekek szívéhez vezető utat.

A gyerekfelügyelet az én elképzeléseim szerint egy tartalmas, izgalmakkal teli együttlét. Sok-sok játékkal, mozgással, s természetesen mindezek koronájaként: arcfestéssel.

Nap mint nap gyakorolhatok családi körben is, hiszen egy 7 éves örökmozgó, élénk, életvidám kislány és egy 10 hónapos tündéri rosszcsont anyukájaként nem lazíthatok. Nem beszélve a húgom 8 lányáról és 4 éves kisfiáról. Ők együtt négyen adják az én igazi gyakorlóterepemet.

Remélem, mielőbb találkozhatunk és megmutathatom Önnek is, milyen az, amikor a „Mazsola Brigád” örömtől ragyogó arccal, fáradhatatlanul masíroz az élmények birodalmában.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!